De gezondheid van vier mkb-typen in 2015

28 januari 2016

De set van gezondheidsindicatoren voor het mkb is door Panteia ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Het doel is om de gezondheid van de nieuw ontwikkelde bedrijfstypen in het mkb met elkaar te vergelijken per indicator, per categorie indicatoren en voor het totaal. Vier categorieën gezondheidsindicatoren zijn onderscheiden: interne, externe, strategische en financiële indicatoren.

 
Deze studie maakt onderdeel uit van een reeks van vier studies. In de eerste studie is de totstandkoming van de nieuwe mkb-typologie uiteen gezet. In de tweede studie worden kern- en performance-indicatoren van deze nieuwe mkb-typen gepresenteerd. In de derde studie is de set gezondheidsindicatoren voor het mkb ontwikkeld. In onderhavige vierde studie wordt de gezondheid van de mkb-typen in kaart gebracht aan de hand van de set ontwikkelde indicatoren.
 
Leave this field empty

Auteur(s): dr. Y.M. Prince, drs. P.Th. van der Zeijden

Contact

Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Als u op de hoogte wilt blijven van interessant nieuws, kunt u ons ook volgen op twitter en/of onze LinkedIn-pagina. Daarnaast hebben wij een grote bron van informatie over werk van Panteia op onze nieuws-pagina.

Postadres:
Postbus 7001
2701 AA Zoetermeer

tel: +31 (0)79 322 20 00
fax: +31 (0)79 322 21 01

e-mail: info@panteia.nl

Bezoekadres:
Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer