Succesvol op weg op de elektronische snelweg!!

22 november 2004

De publicatie 'Succesvol op de elektronische snelweg' beschrijft kort een aantal belangrijke zaken waar een ondernemer tegenaan kan lopen op het moment dat hij besluit om aan de slag te gaan met elektronisch zakendoen. Zoals het opstellen van een goede strategie, het inpassen van elektronisch zakendoen in de huidige organisatie, het ontwerpen van een website en het beveiligen van de informatie. De publicatie vormt een checklist van de belangrijkste onderwerpen en vragen waar de ondernemer mee te maken krijgt. De ontwikkelingen op internetgebied gaan razendsnel. Oplossingen die twee jaar geleden goed waren, kunnen nu alweer verouderd zijn. Daarom worden alleen structurele probleemgebieden aangekaart. Mocht u meer willen weten over een bepaald onderwerp, dan kunt u gebruik maken van de literatuurverwijzingen, of gebruik maken van de genoemde websites.


Voor inlichtingen: 079 343 06 04

Succesvol op weg op de elektronische snelweg!!

18 november 2004

'Succesvol op weg op de elektronische snelweg' is opgebouwd uit 7 onderwerpen. Het vormt een checklist van de belangrijkste onderwerpen en vragen waar de ondernemer in het elektronisch zakendoen mee te maken krijgt. Niet ieder onderwerp is voor iedereen even relevant. Dat is afhankelijk van de wensen en doelen die de ondernemer stelt aan het gebruik van elektronisch zakendoen. Per onderwerp wordt kort besproken wat het inhoudt en waar meer informatie of advies ingewonnen kan worden.
Leave this field empty

Auteur(s): R. van Rossum , dr. J.P.J. de Jong, drs. P. Gibcus, drs. R. de Vree

Contact

Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Als u op de hoogte wilt blijven van interessant nieuws, kunt u ons ook volgen op twitter en/of onze LinkedIn-pagina. Daarnaast hebben wij een grote bron van informatie over werk van Panteia op onze nieuws-pagina.

Postadres:
Postbus 7001
2701 AA Zoetermeer

tel: +31 (0)79 322 20 00
fax: +31 (0)79 322 21 01

e-mail: info@panteia.nl

Bezoekadres:
Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer