Samen naar een concurrerend business model

29 april 2004

Deze studie omvat een trendverkenning naar de belangrijkste ontwikkelingen voor kleine bedrijven in het MKB en naar de manier waarop deze ontwikkelingen de succesvolle bedrijfsmodellen van deze ondernemingen bepalen. Samenwerking wordt voor veel kleine bedrijven een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. De ondernemer moet niet meer alleen ondernemen, maar vooral ook zijn relaties beheren, zijn systemen op orde houden en zijn kennis en vaardigheden durven delen. Om op termijn winstgevend te zijn, kunnen de meeste bedrijven het zich niet meer permitteren om onafhankelijk van andere bedrijven de eigen klanten te blijven bedienen.

Voor inlichtingen: 079 343 06 04

Samen naar een concurrerend business model

29 april 2004

Deze studie omvat een trendverkenning naar de belangrijkste ontwikkelingen voor kleine bedrijven in het MKB en naar de manier waarop deze ontwikkelingen de succesvolle bedrijfsmodellen van deze ondernemingen bepalen. Samenwerking wordt voor veel kleine bedrijven een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. De ondernemer moet niet meer alleen ondernemen, maar vooral ook zijn relaties beheren, zijn systemen op orde houden en zijn kennis en vaardigheden durven delen. Om op termijn winstgevend te zijn, kunnen de  meeste bedrijven het zich niet meer permitteren om onafhankelijk van andere bedrijven de eigen klanten te blijven bedienen.
Leave this field empty

Auteur(s): dr. J. Meijaard, dr. S.J.A. Hessels

Contact

Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Als u op de hoogte wilt blijven van interessant nieuws, kunt u ons ook volgen op twitter en/of onze LinkedIn-pagina. Daarnaast hebben wij een grote bron van informatie over werk van Panteia op onze nieuws-pagina.

Postadres:
Postbus 7001
2701 AA Zoetermeer

tel: +31 (0)79 322 20 00
fax: +31 (0)79 322 21 01

e-mail: info@panteia.nl

Bezoekadres:
Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer